2 april 2017: Huiskamerfestival Zoetermeer – Gluren bij de buren

Improvisatietheater uit de Haagse regio

2 april 2017: Huiskamerfestival Zoetermeer – Gluren bij de buren

Op zondagmiddag 2 april doen we mee aan het Zoetermeerse huiskamerfestival ‘Gluren bij de buren’. We gaan dus improviseren in een Zoetermeerse huiskamer. En wat voor huiskamer! We zijn te gast in het mini-theater (nou ja, 31 stoelen!) van oud-Tegenpartij’ers Monique en Martijn (nu bekend van The Big Mo).

We spelen drie keer een half uur. We starten om: 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur. De grap is natuurlijk dat we improviseren, dus elke voorstelling is anders, dus je kunt gewoon lekker drie keer bij ons langskomen. Het adres: Koraalrood 12, Zoetermeer.

Check het hele programma op: http://glurenbijdeburen.nl/zoetermeer

Het huiskamertheater van Martijn en Monique!