2 september 2017: Impro op Podium Westland

Improvisatietheater uit de Haagse regio

2 september 2017: Impro op Podium Westland

Op zaterdag 2 september improviseren we tijdens Podium Westland in Naaldwijk. Podium Westland is hét cultuurfestival van het Westland. Het vormt het startschot van het nieuwe, culturele seizoen. Vorig jaar speelden we ook al en dat is beide partijen goed bevallen, want dit jaar mogen we terugkomen.

We spelen waarschijnlijk weer in de patio van het theater De Naald. Die binnenplaats wordt omgetoverd tot een theatertuin waar lokaal en regionaal talent optreedt. Onder het genot van een verrassend kopje thee kun je genieten van de optredens. In het theater zelf nemen studenten van de Koningstheateracademie de zaak over. He thema van dit jaar is ‘dromen’: durf te dromen en stap een wondere wereld in…

Podium Westland – zaterdag 2 september (tijden en programma volgen later)
WestlandTheater De Naald, Stokdijkkade 3, 2671 GW Naaldwijk
Podium Westland en het programma van De Naald is gratis toegankelijk!
Meer informatie volgt via westlandtheater.nl