Kom meetrainen op woensdagen van 20.00-22.00 uur in Voorburg

Ben jij (of ken jij) een ervaren improvisatie-acteur, of toneelspeler met gevoel voor improvisatietheater, op zoek naar een leuke club/uitdaging? De Tegenpartij heeft ruimte voor enkele spelers en nodigt je dan uit!

Wij trainen op woensdagavonden van 20.00-22.00 uur in Voorburg.

We hebben jaarlijks leuke en uitdagende optredens. Zo stonden wij in 2018 op het Zomer-Ock festival in Den Haag,  gaven wij twaalf (!) optredens samen met de Naaldwijkse toneelgroep Rokagemto en speelden we op het huiskamerfestival in Zoetermeer. In 2019 maken we weer een Zoetermeerse huiskamer onveilig, spelen we Gorilla Theater in Bleiswijk en willen we een Weerwolven-impro-voorstelling geven.

De deal
1. Je laat ons via info @ tegenpartij.com weten dat je interesse hebt om mee te trainen.
2. Je traint een paar keer met ons mee.
3. We besluiten of we met elkaar doorgaan.