13 april 2019: gorillatheater (Bleiswijk)

Improvisatietheater uit de Haagse regio

13 april 2019: gorillatheater (Bleiswijk)

Op zaterdag 13 april zorgen we voor een primeur in Bleiswijk. We zijn te gast in Theater ’t Web en spelen een eigen variant van gorillatheater. Deze vorm van improvisatie-theater is een grote hit in Amerika, Frankrijk en Duitsland.

Bij improvisatie-theater speelt het publiek een actieve rol, onder meer door het geven van suggesties voor verhaallijnen en muziekgenres. Dit kent u misschien van de Lama’s. Bij gorillatheater moeten de acteurs én de regisseurs improviseren. Ze strijden individueel om de hoofdprijs.

De Tegenpartij – een theatergezelschap uit Den Haag en omgeving – heeft een rijke historie. Zo speelde De Tegenpartij op verschillende theaterfestivals, zoals tijdens Oerol. En nu dus ook in Bleiswijk.

Datum: zaterdag 13 april, 20.00 uur (deur open om 19.30 uur)
Plaats: Theater ’t Web, Nachtegaallaan 4, Bleiswijk
Kaartjes: €5 | kaartjes alleen online te koop