Spelers

Improvisatietheater uit de Haagse regio

Angelique

angelique

“Improspeeltser next door, ondanks het succes toch zo normaal gebleven. Sinds haar start bij De Tegenpartij niet meer gestopt met improviseren. Favoriete suggestie: Cleopatra.” ● “Hoe ze het voor elkaar krijgt is nog onduidelijk. Maar deze dame kan zonder moeite omschakelen van Slissend sprookjesfiguur naar Spaanse Flamenco danseres…”

David

david

Eind 2014 is David toegetreden tot onze equipe. Deze man doet iedereen versteld staan met weergaloos improvisatiespel, prachtige mimiek en een woordgebruik dat het Groot Dictee der Nederlandse Taal niet zou misstaan. Komt dat zien!

Remco

remco

“Remco zet in zijn eentje altijd een kleine theatersportvoorstelling neer met zijn kleine spelen. Briljante speler!” ● “Ster in fysiek spel, prachtige mimiek!!” ● “Meervoudig songfestival winnaar, zijn kinderen jabberden al voordat ze ‘mama’ konden zeggen. Spectaculaire hardrock uitvoeringen wisselt hij met gemak af met romantische balkonscenes.”

Rozemarijn

Rozemarijn is een performer van het zuiverste water. Ze doet dinershows, is levend standbeeld en rent op meters hoge stelten door de Haagse straten. De hele musical Chicago met drie personen? Geen probleem. Rozemarijn speelt net zo makkelijk een kassajuf bij de Albert Heijn als een musicaljuf voor Wassenaarse kindertjes. Kom snel kijken naar deze onverschrokken dame vol energie, want voor je het weet kaapt Stage Entertainment haar weg!

Toine

toine

“De nestor, docent en speler. Toine maakt van een kleinste suggestie een mooie scene.” ● “Als ik de planken op moet en Toine gaat mee, dan komt het altijd goed!” ● “Toine is de Tegenpartij!!”

Wilma

Wilma speelt in haar eentje zowel de kwieke kleindochter als de trillende, theeschenkende oma. En als zij een patiënt met een hypo, een hersenbloeding of een beenbreuk nadoet, dan krijg je van schrik bijna zelf een hartaanval. Wat een karaktervolle speler. Wilma in één woord? Wow!

Martijn & Monique

monique_martijn

Oude liefde verdwijnt niet… dat zie je aan onze oud-leden Martijn & Monique. Ondanks de drukte met hun eigen theateronderneming The Big Mo vinden ze altijd tijd om De Tegenpartij te ondersteunen met muzikale ondersteuning, verzorgen van trainingen of als reservespelers. Dus ook voor hen een eigen profiel. Bedankt lieverds!!